Últimes places disponibles en la Universitat de Primavera d’Alzira

0
148

  La inscripció està disponible fins a esgotar les 40 places disponibles   La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira recorda que este mes finalitza el termini per a inscriure’s a la quarta edició de la Universitat de Primavera a la nostra ciutat.   Els interessats poden inscriure’s en les últimes places disponibles per a este programa de “formació al llarg de la vida” que oferix l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de Valencia. outlet iphone xs case Està adreçat a majors de 30 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. Programa complet La regidora d’Educació, Maria Calvo, assegura que “es tracta d’un programa complet amb el qual acostem la Universitat als alzirenys i alzirenyes, estimulem el debat i desenvolupem noves formes d’aprenentatge en les quals intercanviem coneixement entre els participants”.   L’objectiu d’este tipus d’itinerari formatiu és sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat. Es promou la solidaritat intergeneracional i es mobilitza el potencial de les persones, per fer possible que porten una formació adequada. iphone 7 case outlet uk   La formació, de 360 hores, es distribuïx en tres cursos de 120 hores cadascun. Els cursos tenen dos quadrimestres al llarg dels quals s’impartixen dos assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs. iphone xr case outlet uk Una vegada al mes l’alumnat assistix a ponències de temàtica variada com biologia, llengua i literatura, història, sociologia, salut, economia, nutrició, psicologia, dret, patrimoni històric valencià i música. cheap iphone 8 case online 40 places Les classes s’impartixen a partir de setembre en el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira. cheap iphone xs case outlet La inscripció està disponible fins a esgotar places (40 places) i cal fer-la al Departament d’Educació. cheap iphone 8 case La matrícula té un cost de 183 euros a l’any i es pot fraccionar en dos pagaments.