La Ribera en Bici proposa als ajuntaments el foment de l’ús del tren

0
514
La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció demana als ajuntaments de la comarca que fomenten l’ús del tren en les seues pàgines web i en la informació turística

Hem fet una revisió de les pàgines web dels Ajuntaments de la comarca i la majoria no tenen un apartat específic sobre el tren, ja siga Renfe o FGV, la línia que passa més prop, i per tant no fiquen els horaris i beneficis dels trens, iphone xs case on sales un mitjà de transport essencial per als nostres pobles. Tampoc ho fan en els apartats d’informació turística. És curiós que mentre que els representants de tots els partits polítics que hi ha als ajuntaments, en les seues declaracions públiques, es mostren interessats en el manteniment i millora del tren, després en el seu àmbit d’actuació sovint obliden la importància de promoure el transport públic. iphone xs case outlet Demanem, iphone 7 case for sale doncs, una bona campanya en cada municipi que informe i divulgue millor els horaris d’este mitjà de transport i facilite el seu ús per part dels ciutadans, que pot contribuir a augmentar la seua utilització. Per tant, animen els municipis que encara informen de manera insuficient, a fer un petit esforç per a divulgar més i millor entre els seus conciutadans i possibles visitants l’existència i els horaris dels serveis de transport públic, en especial del tren, tan important per a les nostres comarques. outlet iphone xs case online

 

Tots volem un tren puntual, freqüent i eficient, i l’Ajuntament pot ajudar incloent informació a la web municipal sobre les avantatges i els horaris del ferrocarril que passa pel municipi, en lloc ben visible.

Fins i tot podria fer una campanya informativa, quan incloga l’apartat sobre la connexió ferroviària del municipi en la web, perquè els ciutadans la coneguen i coneguen els grans avantatges del ferrocarril:
És un dels medis de transport més segur: uns 30 morts/any front als 1800 dels automòbils, en Espanya.
– Després de la bicicleta, iphone xs case outlet uk és el que menys CO2 emet: 14 g/km.viatger, iphone xr case on sales front als 104 del cotxe i els 285 de l’avió.
– Per tant, elegir el tren ajuda a frenar l’emergència climàtica i tots els problemes derivats…
– I és també el més tranquil, de manera que permet aprofitar el temps del trajecte per llegir, meditar o descansar.
Així mateix, en l’apartat o web turística del municipi, l’Ajuntament hauria d’incloure una recomanació als visitants perquè vinguen en tren preferiblement, outlet iphone 7 case pels grans beneficis que té.
Cert que el tren també hauria de ser més barat i puntual, cosa que el consistori podria demanar amb carta raonada al Ministre responsable, en nom dels usuaris del municipi.