La Policia Local de Cullera sanciona amb 450€ a un veí que abandonà trastos en un parc infantil

0
177

Localitzen i sancionen a Cullera una persona que abandonà trastos en un parc infantil   S’enfronta a una multa de fins a 450 euros i el regidor Tortajada advertix que hi haurà mà dura amb els infractors   CULLERA. 05-09-19. La Policia Local de Cullera ha localitzat i sancionat la persona que va abandonar trastos vells en uns contenidors situats a la vora d’un parc infantil del Far. outlet iphone 8 case La quantitat d’utensilis escampats en la via pública feu que arribaren a envair part de la zona d’esbarjo. iphone xs case outlet uk Els fets succeïren dissabte passat.   Esta acció incívica, que malauradament no és aïllada, acabà amb la paciència del nou regidor de Neteja Viària i Recollida de Residus Sòlids Urbans, Salva Tortajada, qui va demanar a la Policia Local que investigara els fets, localitzara la persona responsable i aplicara la sanció corresponent. iphone 7 case on sales   Després de les investigacions efectuades pel cos policial, finalment ahir es va poder arribar fins a l’autora dels fets, una veïna de la zona que, per comoditat, havia decidit deixar les deixalles en el contenidor més pròxim al domicili.   Mobles, caixes, palets i fins i tot un matalàs s’acumulaven en plena via pública malgrat que Cullera compta amb un servei de recollida a domicili telefonant a l’Ajuntament (96 172 00 00) i un Ecoparc en el qual depositar este tipus de residus. iphone 8 case outlet   Ara, la infractora s’enfronta a una sanció de fins a 450 euros per incompliment de l’Ordenança de Policia i Bon Govern.   No serà l’última. Tortajada ha denunciat que són molts els veïns que «per simple peresa, preferixen abandonar els trastos en la via pública quan saben que no és el lloc per a això». Per eixe motiu, ha advertit que les actuacions policials d’esta índole «continuaran repetint-se». Iphone 8 case   El regidor retrau «l’incivisme d’uns pocs que perjudica la imatge de la ciutat i la convivència de tots». cheap iphone 8 case online «Des de la regidoria estem fent un enorme esforç per a millorar el servei i la ciutadania paga uns impostos molt alts per a costejar-lo. No podem permetre que l’actitud d’una minoria tire tot això per terra», s’ha mostrat ferma.   Tortajada lamenta que «a totes hores i en diferents punts de la ciutat sempre hi haja algun incívic que deixa electrodomèstics, matalassos o altres utensilis en els contenidors». cheap iphone 8 case outlet «Els serveis de recollida actuen el més ràpid possible per a eliminar-los, però encara així hi ha moments en què es desborden.