Alzira demana la col.laboració ciutadana per lluitar contra el mosquit tigre

0
351
Consells per combatre el mosquit tigre

Alzira continua amb els tractaments per a pal•liar el mosquit tigre i la mosca negra La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira seguix actuant contra el mosquit tigre i la mosca negra. iphone 8 case on sales Setembre és un dels mesos de l’any on proliferen de nou estos insectes, per eixe motiu, l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira junt amb l’empresa Lokímica, han programat 4 fumigacions basades en tractaments en embornals per al mosquit tigre, que se sumen als realitzats mensualment per a la mosca negra. iphone 7 case Els treballs s’estan realitzant en zones d’acumulació d’aigua i zones verdes com parcs i jardins i continuaran durant els pròxims mesos. iphone 8 case outlet La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha destacat que “s’està treballant de manera continuada al llarg de tot el període d’estiu, però és ara en setembre quan s’intensifiquen estes tasques de control i tractament per ser un mes on estos insectes generen més activitat a causa de l’oratge i fenòmens atmosfèrics típics del final de l’estiu”. iphone xs case outlet uk A més, la responsable de Sanitat ha recordat que “també es continuarà atenent i donant solució a les queixes veïnals, realitzant actuacions en aquells barris on la ciutadania informe de la presència d’estos insectes, com s’ha fet fins ara”. cheap iphone 7 case outlet La ciutadania també pot col•laborar per tal de frenar la proliferació d’estos insectes.