Ha faltat l’ex àrbitre nacional de futbol sala Juan Beteta

0
1832
Juan Beteta president d'honor de la penya madridista d'Alzira
Beteta en un homenatge del Nítida Alzira al Palau Municipal d’Esports

L’exàrbitre nacional de futbol sala Juan Beteta Dolz ha mort esta vesprada víctima d’una llarga malaltia. La penya madridista d’Alzira, de la que es el president d’honor, l’acomiada amb les següents paraules; «Juan ha decidit partir i començar una nova etapa de descans i pau, s’ho mereix. Juan ens deixes un buït irreparable». Mentre l’Ajuntament, on treballava Beteta, considera que «Alzira perd un important valor del món esportiu i una gran persona».

 

El pròxim dissabte no podrà assistir en cos, però si en ànima, al III Trofeu Juan Beteta que organitza en el seu honor, el Nítida Alzira FS.

La Federació de Futbol de la CV amb el torneig benèfic

Com ve ocorrent des del seu inici, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana col·laborarà activament en la celebració de l’III Torneig benèfic Juan Beteta que organitza l’Alzira Futbol Sala.

El Palau d’Esports de la localitat riberenca d’Alzira acollirà, el dissabte 7 de setembre, la tercera edició del torneig benèfic que porta el nom del col·legiat valencià Juan Beteta per a recaptar fons destinats a la investigació sobre l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), amb la celebració d’una trobada amistosa entre el Jimbee Cartagena FS de Primera Divisió i el primer equip del Nítida Alzira FS.

Insígnia d’or d’Alzira

Beteta, molt volgut i benvolgut en el futbol sala autonòmic, va ser àrbitre nacional pel Comité valencià i després de la seua retirada va rebre la Insígnia d’Or de l’Ajuntament de la seua localitat natal.

La malaltia que pateix va fer que des de 2015 el club alzireny es bolcara en la recollida de fons per a l’estudi i combat d’aquesta malaltia, primer amb la celebració d’una trobada d’homenatge, i des de 2016 amb l’organització d’aquest torneig anual.

L’acomiadament del dol tindrà lloc demà dijous a les 17 hores, a la parròquia de Santa Caterina d’Alzira.