El Delegat del Govern es compromet a Alzira a «avançar» en els projectes del barranc de la Casella i la connexió amb l’AP-7

0
168
El Delegat del Govern amb les autoritats locals en el Saló Noble de l'Ajuntament

El Delegat  del Govern visita Alzira

 El Delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, i l’Inspector Cap de la Comissaria de la Policia Nacional d’Alzira-Algemesí, han visitat hui Alzira. Primerament han acudit a la comissaria de la Policia Nacional en la ciutat  i posteriorment a l’Ajuntament d’Alzira.

Tots dos han mantingut una breu reunió amb l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés i el regidor de Serveis i Obres Públiques, Fernando Pascual, en la qual s’han tractat diversos temes d’interés per a la ciutadania, com  la situació actual del barranc de la Casella i la connexió a l’AP7 des del polígon d’Albalat.

En este sentit, Fulgencio s’ha compromés a coordinar dos reunions per tal d’avançar en estos projectes.

Per a finalitzar, han realitzat una visita al Saló Noble de la Casa Consistorial, a la que s’han sumat altres membres de la corporació.