Augmenten un 10% els quilos de deixalles a la via pública d’Alzira

0
114
Abocament incontrolat d'Alzira

El alzirenys continuen a la cua quant a conscienciació davant la necessitat d’utilitzar l’Ecoparc – Augmenta un 10% els quilos de deixalles a la via pública respecte al mateix període de l’any anterior Davant la falta de conscienciació del alzirenys a utilitzar l’Ecoparc per tal de dipositar les deixalles, optant per abandonar-les a la via pública, la Regidoria d’Obres i Serveis Públics de l’Ajuntament es va vore amb l’obligació de posar en marxa l’1 de juliol del 2016 un servei d’arreplega d’efectes i residus voluminosos, amb l’objectiu de mantindre i incrementar la neteja de la nostra ciutat, davant l’escasa utilització de l’Ecoparc. iphone 8 case for sale Al llarg d’estos tres anys el volum de residus urbans, lluny d’anar en detriment, ha anat en augment, la qual cosa significa que la ciutadania no acaba d’entendre la necessitat de fer ús del servei de l’Ecoparc, destinat a la recepció i emmagatzematge temporal per a la separació d’aquelles deixalles urbanes que no són objecte de recollida als contenidors instal·lats en la via pública, amb la finalitat de facilitat i garantir-ne una gestió adequada. cheap iphone 8 case Més de 250.000 quilos de deixalles En els últims tres mesos, juny, juliol i agost, les deixalles urbanes han augmentat un 10% respecte al mateix període de l’any anterior, la qual cosa representa que hem passat de 236.000 a 252.000 quilos de deixalles a la via pública, per tant és necessari tornar a fer una crida a la conscienciació i a l’ús de l’Ecoparc. cheap iphone 8 case outlet Cal recordar que el Consorci de Residus ens realitza una bonificació al rebut a tots aquells amb una major implicació en el reciclatge i utilització de les instal·lacions. cheap iphone xs case online «Al juliol del 2016 en veiérem amb la necessitat de posar en marxa el servei d’arreplega de deixalles urbanes, davant la falta de sentit comú de la ciutadania que opta per la via pública a l’hora de desfer-se’n del que ja no li troba utilitat, en lloc d’apropar-se a l’Ecoparc per a dipositar-ho i contribuir així a tindre una ciutat neta i lliure de deixalles. iphone xr case on sales L’exemple d’altres ciutats Lluny de felicitar-nos davant el punt en el qual ens trobem, les alzirenyes i alzirenys deguem prendre exemple de ciutats com Ontinyent o Xàtiva, que destaquen per estar al capdavant en la utilització dels ecoparcs, la qual cosa estalvia diners als seus respectius ajuntaments, mentre els seus ciutadans gaudixen de bonificacions als seus rebuts emesos pel Consorci de Residus.