Mor tres hores després en un accident el pressumpte autor de l’incendi del vehicle d’Alzira

0
550
Bombers acabant de sofocar l'incendi junt el col.legi Garcia Lorca

La propietària del vehicle i mare de la menuda ferida en l’accident de la seua exparella
Un home de 44 anys ha mort i una xiqueta de quatre anys ha resultat ferida per una contusió ahir dilluns en un accident de trànsit en l’A-35, en el terme municipal de Moixent, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu). iphone 8 case for sale El sinistre ha ocorregut al voltant de les 16.35 hores, quan un turisme ha patit un accident en el terme de Moixent. iphone xr case for sale Sembla que el conductor ha mort arrollat per un turisme al baixar del seu cotxe que havia aparcat en l’arcén de la carretera. outlet iphone xs case Segons recull hui el diari Levante-EMV, es tracta del pressumpte autor de l’incendi del vehicle de la seua exparella que havia provocat, ahir mateix, cap a la 1 de la vesprada, a pocs metres de la vivenda de la seua exparella i mare de la menuda que viatjava amb son pare, en el moment de l’accident. cheap iphone xr case online Els bombers sofocaren el foc davant la crisi nerviosa que patia la propietària del cotxe, que des del primer moment sospità de l’autor de l’incendi, segons va transmetre als agents de la Policia Nacional i Local personats en el lloc, el carrer Organista Cabanilles, junt el col.legi públic Federico Garcia Lorca. outlet iphone xs case Els serveis mèdics confirmaren la defunció del conductor, un home de 44 anys, veí de l’Alcúdia i assistiren a la menuda de quatre anys per una contusió.