Els Tornejants d’Algemesí incorporen a la primera dona en la Processó de les Promeses

0
276
Tornejants d'Algemesí. Foto: MRC

Els Tornejants d’Algemesí, conjuntament amb l’Ajuntament i el Patronat de la Festa, donada la transcendència de la mesura i sent conscients de expectativa que ha generat el cas, anunciem la integració al grup de la primera dona en participar d’aquesta singular i reconeguda dansa en les Festes de la Mare de Déu de la Salut 2019. iphone xs case outlet D’aquesta manera, la decisió arriba pels propis mecanismes de funcionament habituals del ball i d’acord amb el seu Reglament de Règim Intern, amb l’objectiu de normalitzar una situació anòmala i desbordant per als mateixos integrants del col·lectiu. outlet iphone xs case Fet i fet, l’esmentada incorporació es materialitzarà en la Processó de les Promeses del proper dissabte 7 de setembre, després de superar el subsegüent període d’aspirant al ball que dona accés a ser part del grup de dansaires. Iphone 8 case   Els Tornejants, tot fent un exercici de voluntat, reflexió, autocrítica i compromís amb la Festa i la ciutat d’Algemesí, fan un pas endavant en la recerca d’un patrimoni i una societat més justa i igualitària, d’acord amb els temps en els què vivim i les necessitats de la legislació vigent, el nostre Estatut d’Autonomia i les exigències en matèria d’igualtat de gènere del Consell d’Europa i la UNESCO, tot fent una acció positiva que desenroqués una situació poc desitjable per al conjunt de la ciutat i que la nostra Festa per a res mereix. iphone xs case outlet uk Entenem que aquesta mesura en cap moment trenca amb una tradició centenària, sinó que ajuda a conjugar passat, present i futur, història i actualitat. cheap iphone xs case online   En aquest senzill gest, desitgem que els Tornejants d’Algemesí i la Festa de la Mare de Déu de la Salut siguen, tots plegats, dos elements pioners de la importància patrimonial i la identitat al nostre país, tot un símbol referent de la riquesa i la diversitat cultural de la societat valenciana. iphone 7 case outlet Tanmateix, agraïm les persones que de manera totalment anònima i desinteressada han ajudat a solucionar aquesta situació. cheap iphone xs case   Tant de bo continuem sent, per molts anys més, un referent en les tradicions i la història del nostre poble i seguim, conjuntament amb els altres elements de la Festa, posant el nom del nostre patrimoni i la nostra ciutat al lloc que al llarg dels anys s’ha guanyat.