Cullera registrà en agost una mitjana del 90% d’ocupació

0
116

La localitat penjà el cartell de complet durant la setmana del festival Medusa   El turisme de Cullera ha tornat a tancar un mes d’agost amb bones xifres d’ocupació, encadenant així cinc anys de bons resultats en el mes vacacional per excel·lència. outlet iphone 7 case online La mitjana d’ocupació dels allotjaments de la ciutat es va situar en el 90 % encara que el ben cert és que en moltes ocasions es va penjar el cartell de complet.   Destaca la celebració de la sisena edició del Medusa Sunbeach Festival o la màxima afluència durant els caps de setmana, moments en els quals la ciutat ha estat al complet.   Pel que respecta als hotels, la mitjana d’ocupació es va situar pròxima al 92 % amb similituds entre la primera quinzena (90,67 %) i la segona del mes (92,23 %). iphone 7 case outlet uk Molts dels establiments van registrar una ocupació mitjana del 100 % i la majoria va sobrepassar el 90 % dels llits ocupats durant tot el període.   Pel que fa als apartaments, que presenten l’oferta d’allotjament més nombrosa de la ciutat, l’ocupació fou similar a la dels hotels amb un 92 % de mitjana, encara que en este cas durant la primera quinzena es va arribar a una mitjana del 94 % enfront d’un 87,78 de la segona.   La resta d’allotjaments (càmping, apartahotels, pensions i hostals), que representen el 19 % de l’oferta reglada del municipi, es van moure en guarismes similars amb alguns establiments mantenint-se en una mitjana del 90 % pràcticament durant tot el mes. iphone xr case outlet   La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, ha apuntat que les xifres d’ocupació «mantenen la tendència dels últims anys» i «consoliden a Cullera com una de les destinacions vacacionals de referència de la Comunitat Valenciana».   «És evident que Cullera és ara com ara un dels pilars del turisme de la nostra província. iphone 8 case outlet uk Hem crescut en els últims anys i les xifres d’este mes d’agost afermen la recuperació que es va iniciar en 2015. outlet iphone 8 case online Des de llavors, any rere any, hem vingut consolidant les bones dades d’ocupació, aconseguint rècords històrics», ha assenyalat Marí.   A més de l’oferta tradicional de sol i platja, Cullera complementa els seus atractius naturals amb activitats per als més diversos públics. La regidoria de Turisme, en col·laboració amb el sector empresarial, ha oferit una agenda amb més de 400 activitats. Des d’actuacions musicals i exposicions fins a rutes guiades, passant per atractius per als més xicotets o l’acolliment de la quarta etapa de la Vuelta.   Marí confia que el mes de setembre que ara comença seguisca en la línia dels anys anteriors i allargue la temporada turística. Des de l’Ajuntament es continuen impulsant activitats per a tots els públics a les quals se sumen noves iniciatives com la primera edició del festival de música CullerArts. cheap iphone xr case online També al setembre Cullera acull la III edició del festival internacional de Rugbi Inclusiu que enguany inclou un concurs internacional de paelles.