Maria José Llopis nomenada fallera major de Carlet 2020

0
495
Mª José Llopis en l'acte del seu nomenament

La jove Maria José Llopis va ser nomenada el passat dissabte fallera major de Carlet per a l’exercici faller de 2020. Ella va ser l’única candidata que es va presentar a l’elecció i en l’acte de dissabte va comptar amb el suport de tot el jurat. iphone xr case outlet   Maria José Llopis té 27 anys i pertany a la falla Futbol, de la qual va ser fallera major al 2017. Llopis seguirà a partir de la seua proclamació oficial el camí de l’actual fallera major, Lara Ocheda, i serà la 5a fallera major de Carlet. iphone 8 case outlet Una figura, la de fallera major, que es va crear a les falles del 2016 amb la proclamació de Maite Casas com la primera fallera major de la ciutat. iphone 7 case outlet uk   Tot i que no s’ha produït l’elecció, ja que sols hi havia una candidata, Llopis serà la primera fallera major que ha estat nomenada amb el nou reglament, aprovat per la junta local fallera enguany. outlet iphone 8 case online Un reglament que introduïx novetats pel que fa a l’elecció de la fallera Major. cheap iphone xr case online El jurat ara està format per 11 membres. Com ha sigut habitual fins ara, en formaran part els set presidents de les set comissions falleres, l’alcaldessa o bé el regidor de festes. Ara s’ha incorporat un delegat de la Fundació Caixa Carlet i dos presidents d’associacions culturals carletines, que en el cas d’enguany han sigut l’associació contra el càncer i la confraria de Sant Bernat, Maria i Gràcia.   La fallera major del 2020 estarà acompanyada per una cort d’honor formada per dos falleres de la seua elecció.   JUNTA LOCAL FALLERA   L’acte celebrat dissabte al saló plenari va ser el primer que va president el regidor de festes, Josep Mur, com a president executiu de la Junta local fallera de la ciutat. Josep Mur agafa el testimoni del fins fa pocs mesos president de l’entitat, Vicente Pueblas, qui deixava el càrrec després de 5 anys al front de l’entitat, de la qual ha format part els últims 20 anys.