Les tres inversions prioritàries d’Alzira per al 2020

0
302
Última visita a les obres del retén realitzada per les autoritats i tècnics locals

El nou edifici de la Policia Local, el sostre del Fontana Mogort i el Casal Jove L’alcalde Diego Gómez reivindica la construcció de l’Ies Rei en Jaume, el Palau de Justícia i la segona fase del Canal de Les Basses En esta legislatura enllestirem projectes comuns entre distintes regidories per estalviar recursos El govern d’Alzira s’ha marcat tres prioritats a enllestir entre els mesos que resten de 2019 i al llarg de l’any 2020 amb els recursos municipals, al marge de les subvencions que puguen arribar del Consell i la Diputació per a altres projectes Així, l’alcalde Diego Gómez, ha subratllat, en roig, en la seua agenda estes inversions; «Finalitzar el reten de la Policia Local, instal.lar el nou sostre del poliesportiu Fontana Mogort i culminar el Casal Jove», segons ha manifestat a Riberaexpress. Iphone 8 case Per que fa a les futures instal.lacions policials, de setembre a desembre, està previst «tancar el perímetre de l’edifici, i durant el 2020 el vestirem per dins». iphone 8 case on sales Els clubs i usuaris particulars del poliesportiu Fontana Mogort deuran esperar fins la temporada 2020-21, per tornar a utilitzar-les. outlet iphone 7 case Durant un any, el consistori invertirá uns 500.000 euros en canviar el castigat sostre de la instal.lació. La tercera prioritat marcada és la culminació del Casal Jove; «sols resta la instal.lació elèctrica i acondicionar el sol de la nau que, pel moment, serà diàfana». Reivindicacions Estes obres, com assenyala la primera autoritat local, «són les que depenen de nosaltres» i tot seguit desgrana, en el seu despatx d’alcaldia, les que depenen d’altres administracions. El pas previ per a començar les obres del nou IES Rei en Jaume, és la cessió del solar, que ara és propietat del SERVEF, primer a la conselleria d’Economia i tot seguit a la d’Educació.Gómez espera que els treball comencen en 2020, mentre tant els alumnes continuaran en les actuals aules. També confia en que la conselleria de Justícia inici el pròxim any la construcció del desitjat Palau de Justícia en l’avinguda Lluís Suñer. I no descarta que els pròxims mesos, amb el suport de la conselleria d’Infraestructures, arranque el carril per a bicis i vianants fins a l’empresa Amcor que anirà paral.lel a la carretera de Tavernes (CV-50). El batlle alzireny també ha fet referència a obres importants que es poden enllestir en esta legislatura, com és el cas de la segona fase del canal de Les Basses que requerix una important inversió i per tant l’ajuda de la Generalitat. cheap iphone xs case outlet El pressupost total abasta els 1,7 milions d’euros, del que el 50% s’invertiran en les expropiacions. Tampoc s’oblida de la futura connexió d’Alzira amb l’AP-7, autopista que serà gratuïta a partir del pròxim 1 de gener, projecte que depen del Govern Central. iphone xs case outlet uk Finalitzar projectes En la primera part de la legislatura, els recursos municipals propis, es destinaran a «finalitzar projectes» i en la segona part, prevista per als any 2022 i 23, l’equip de govern encetarà noves inversions. iphone 7 case outlet uk Les prioritàries, sembla queseran les relacionades amb la mobilitat, així els carrers Major Sant Agustí i Sant Jaume seran els primers en modernitzar-se, facilitant el pas dels vianants. cheap iphone 7 case online Diego Gómez reivindica al Govern central que «flexibilitze el gasto per poder fer més inversions sostenibles», però també es posa deures, «en esta legislatura anem a cohesionar iniciatives entre les distintes regidories per tal d’estalviar, amb projectes comuns».