Festers d’Algemesí explicaran la història del municipi i de la festa en una ruta guiada

0
22

L’activitat tindrà lloc els dies previs de les processons Els festers del Barri Capella organitzen una ruta guiada pel centre de la ciutat per a explicar la història d’Algemesí i de la Festa de la Mare de Déu de la Salut Els membres del Barri Capella, encarregats de l’organització de les Festes de la Mare de Déu de la Salut enguany, han dissenyat una ruta per a explicar la festa en els seus llocs i edificis emblemàtics. De la mà de David Pous, historiador i membre del Barri Capella, s’explicarà la història d’Algemesí i de la seua festa més universal. cheap iphone xs case Des de la primera referència documental que existeix d’Algemesí en el Llibre del Repartiment de Jaume I fins als nostres dies. outlet iphone 7 case David Pous és historiador i guanyador del premi de ciències socials “Vicent Castell Llàcer” amb el treball “Gestionar l’intangible”. outlet iphone xs case online Les rutes tindran lloc el dijous 5 de setembre a les 18 i 20 hores, el divendres 6 de setembre a les 10, 12, 18 i 20 hores, i el dissabte 7 de setembre a les 10 i a les 12 hores. El punt d’eixida és la plaça de Bastonets, a les portes de la Capella de la Troballa, el nombre màxim de participants en cada sessió és de 30 persones per ordre d’arribada i l’activitat és gratuïta amb donació voluntària a favor del Barri de la Capella. outlet iphone xs case Els festers han titulat l’activitat com un viatge apassionant de 800 anys d’història d’Algemesí i de la Festa de la Mare de Déu de la Salut. cheap iphone 7 case online De fet, el trajecte és senzill. iphone xs case outlet Des de la Capella de la Troballa fins a la Basílica de Sant Jaume es poden explicar 800 anys d’història de la ciutat i la seua vertebració com a poble.