Les associacions d’Alzheimer de la comarca posen en marxa un projecte d’assessorament a l’Hospital d’Alzira

0
436
Dirigents de les 12 associacions d'Alzhèimer de la comarca

 

  • Visibilitzar la malaltia i conscienciar els familiars sobre els beneficis de l’estimulació primerenca, són objectius d’este projecte

 

 

Alzira (30.08.19). ‘Alzheimer Plataforma la Ribera’, entitat que agrupa a l’Hospital d’Alzira i a 12 associacions d’afectats i familiars de la comarca, ha posat en marxa un nou projecte d’assessorament als familiars de persones amb Alzheimer i altres tipus de demència.

 

Així, tots els dimecres, en horari de 16:00 a 19:00 hores, a l’Oficina d’Associacions, situada a la planta baixa de l’Hospital de la Ribera, un professional relacionat amb este àmbit es troba a disposició dels familiars que ho sol·liciten per oferir-los informació sobre els recursos socials disponibles a la comarca i les teràpies més beneficioses per a les persones afectades.

 

Amb este projecte es pretén, a més d’apropar la informació que ofereixen les associacions als pacients, en el mateix Hospital, visibilitzar la malaltia d’Alzheimer i conscienciar els familiars sobre els beneficis de l’estimulació primerenca en persones que pateixen algun tipus de demència, especialment en les etapes inicials de la malaltia.

 

Per fer-ho, cada dimecres ofereixen informació, de manera alternativa, cadascuna de les 12 associacions que conformen la Plataforma: Alberic, l’Alcúdia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Corbera, Cullera, Guadassuar, Sueca i Villanueva de Castelló.

 

‘Alzheimer Plataforma la Ribera’

 

L’objectiu de ‘Alzheimer Plataforma la Ribera’ és el de desenvolupar projectes i línies de treball conjuntes entre les associacions de pacients i l’Hospital d’Alzira, per tal de millorar l’atenció que reben els pacients de la comarca i els seus familiars.