Èxit de Les Folies de Carcaixent al Monestir de la Valldigna

0
793

Les Folies de Carcaixent va actuar dissabte 31 d,agost al Reial Monestir de Santa Maria de Simat de la Valldigna amb l,espectacle CHRÓMA.

UN ESPECTACLE PER ALS SENTITS.

A la forma dels tableaux vivants decimonònics, el Grup de Balls Populars les Folies de Carcaixent presenta amb CHROMA una singular història amb els colors i el seu simbolisme.
Des d’Aristòtil i els filòsofs grecs, fins a Von Goethe en la contemporaneïtat, passant pels teòlegs medievals o per Isaac Newton i la revolució científica, a l’home l’ha fascinat entendre i explicar el món que l’envolta, i més encara, el món sensible.

Juntament amb les explicacions simbòliques dels colors, CHROMA mostra fites de la història de l’art de la mà de Murillo, Zurbarán, Bermejo o Artemísia Gentileschi a ritme de la refinada escola valenciana de ball.xit.