El R. Madrid es proclama campió del XIII TORCAF davant el Villarreal (3-1)

0
285
Els cadets del R. Madrid celebrant el títol en Vènecia.
El Villarreal ha sigut el subcampió del torneig
El València ha guanyat a l’At Madrid la final de consolació

El cadet del R. Madrid ha revalidat este migdia el títol del TORCAF al derrotar en la final al Villarreal per 3 gols a 1 a l’estadi municipal de Venècia.

El València CF s’ha classificat en tercer lloc, després de guanyar per 2 gols a 0 en la final de consolació.

Edgar Climent, del R. Madrid, ha sigut declarat per l’organització com el millor jugador del torneig, mentre Fabio Blanco del València, amb 3 gols, ha estat el màxima anotador i Guillermo Súnico del R. Madrid el millor guardameta.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor d’Esports, Fernando Pascual, el diputat d’Esports, Andreu Campos, el president de la Federació Territorial de Fubol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar i el president del club Ciutat d’Alzira, Santi Garés, han lliurat els trofeus.

Els dos encontres, han sigut emesos per la televisió autonòmica À Pùnt i dirigits pels col.legiats alzirenys, Francisco Fernández i Julio Perea.

Plus per al torneig

Gómez i Garés han coincidit en assenyalar que la difusió realitzada del torneig per À Punt, «ha suposat un plus per al TORCAF, que guanya en renom dins la Comunitat Valenciana». L’alcalde ha destacat que este trofeu s’ha convertit «en una referència per a la ciutat en matèira esportiva, així com «l’esforç impresionant del club organitzador».

Mentre el president del Ciutat d’Alzira, ha avançat que en la pròxima edició, «és segui9rà una línia semblant davant l’èxit d’enguany» i fins i tot «intentarem ampliar a 8 els equips participants».