Ha faltat el reconegut conta contes valencià Llorenç Giménez

0
606
Llorenç Giménez amb una de les seues publicacions

El reconegut contacontes Llorenç Giménez (Alfafar,1954) va morir, anit, víctima d’un càncer contra el que va lluitar els últims anys.

Giménez va ser el primer conta contes valencià que, a més, ha contribuït a popularitzar la figura del rondallaire per totes les escoles, cases de cultura i places de la Comunitat Valenciana. A la Ribera era molt apreciat tant pels alumnes com pels docents, no sols per la seua professionalitat sinò també pel seu etern somriure.

Mestre de professió, va escriure una dotzena de llibres infantils i col.laborà en distints programes de RTVV, l’antiga televisió autonòmica valenciana.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, Alfred Aranda, s’ha acomiadat així del seu amic; «El magnífic Llorenç ens ha deixat. Haurà entrat al paradís contant un conte irreverent a Sant Pere, però açí baix el món és una mica més trist i gris. T’hem volgut molt amic. Que la terra et siga lleu».