Finalitza la gota freda amb el màxim registre d’11 l/m2

0
385

Ja quasi podem donar per finalitzat aquest seguiment de la Dana. Com l’anterior episodi, la Ribera Alta no ha sigut molt agraciada per les pluges, ( igual ha sigut millor, després de veure les barbaritats i danys que s’han produït on ha descarregat).

Els registres no han tingut res a vore amb les previsions; el màxim s’ha produït a Sumacàrcer amb només 11 l/m2, que ha estat seguit per Càrcer, amb 6,8 lm2, la Murta, Cullera i Guadassuar, 5 l/m2, a Alzira, 4,4, Algemesí i Sueca, 3,5 i a la Barraca d’Aigües Vives, al voltant de 3 l/m2.

Pel que fa a les temperatures, ha refrescat i es pot dormir per les nits. La resta de setmana es presenta sense complicacions.

Este dimecres desapareixeran els núvols i es recuperaran les temperatures que aniran pujant al llarg de la setmana.