Cubero i Wallays portaven en Alzira més de 6 minuts d’advantatge però ha guanyat Jakobsen

0
454
Jorge Cubero i Jelle Wallays al seu pas per la rotonda de les Fulles d'Alzira
Els primers corredors del pilot en Alzira
Autoritats locals i dirigents del Club Ciclista Alziraamb el director esportiu del Movistar Pablo Lastra
Els ciclistes pel pont Groc d’Alzira

El corredor espanyol Jorge Cubero, del Burgos BH i el belga Jelle Wallays del Lotto-Soudal, portaven 6′ 05» d’advantatge al pilot al seu pas per Alzira, en la 4ª etapa de la Volta Cicilista a Espanya amb eixida a Cullera i meta en El Puig.

Els 192 corredors passaven per Alzira al voltant de les 14 hores, on els esperaven nombrosos seguidors, junt a l’alcalde, Diego Gómez, el regidor d’Esports Fernando Pascual i altres membres de la corporació i els dirigents del Club Ciclista Alzira, en la rotonda de les Fulles, on hi ha ubicada una gran pancarta de suport al campió mundial, el murcià de Movistar, Alejandro Valverde. El Club Ciclista Alzira, encapçalat pel president Luis Alcázar, considera que l’organització ha sigut » tot un èxit», així com la nombrosa resposta del públic alzireny.

Els dos corredors han sigut absorbits pel pilot, a pocs quilòmetres de la meta, on ha entrat guanyador, Fabio Jakobsen del Quick Step, que s’ha imposat per milímetres al consumat sprinter, Sam Benet, de l’equip Bora-Hansgrohe.