Compromís per l’Alcúdia aclarix que va assistir a les paelles nocturnes de Santa Rosa

0
186

En la nota enviada pel gabinet de comunicació de l’Ajuntament de l’Alcúdia, publicada el dissabte 24 d’agost en el seu mitjà, es diu que “les regidores de Compromís van declinar la seua assistència” a les paelles nocturnes de les festes de Santa Rosa.

Des de Compromís per l’Alcúdia hem de manifestar, en primer lloc la nostra sorpresa per dedicar-se el gabinet de comunicació a informar sobre l’assistència o no dels distints regidors i regidores, als distints actes, fet inaudit.

I en segon lloc, dir que no és certa la informació que s’ha donat. Les regidores de Compromís no sols no van declinar la seua assistència, sinó que la regidora i portaveu de Compromís per l’Alcúdia, Vero Roig, va estar present eixa nit en el carrer Santa Rosa, saludant a distints regidors de l’Ajuntament, encara que no es va quedar al sopar per motius personals. Al dia següent la mateixa regidora sí que va estar sopant en el carrer en companyia del senyor alcalde i veïnat. Igualment ha participat en distints actes d’aquestes festes pràcticament tots els dies.

No obstant, resulta ridícul haver de donar aquestes explicacions.

 

El grup municipal de Compromís farà arribar al senyor alcalde, regidor de comunicació, el seu malestar per aquest tractament, des d’un mitjà institucional.