Una gota freda pot arribar a la Ribera el pròxim dimarts

0
679
Mapa de previsions

La possible Dana que afectarà a la nostra Comunitat  entrarà el pròxim dimarts dia 27 i ens podria afectar a primeres hores del dia, gràcies a un canvi brusc de l’oratge, segons els últimos models recien eixits. Hi haurà una aparició de tempestes que podran ser localment fortes per qualsevol punt de la Comunitat.

Així la 4ª etapa de la Volta Ciclista a Espanya amb eixida a les 13:15h des de Cullera podria vores afectada seriosament.

De totes maneres, aquestes situacions de poden derivar en la formació d’una línia de turbonada (tren de tempestes perfectament organitzades). Cal seguir la possible evolució ja que encara hi ha molta incertesa de com ens afectaren.

Estarem atents a les noves actualizacions dels models, per a saber la posició i trajectòria final de la Dana.

Bernardo González