L’Alzira enceta amb força la temporada davant el Roda (2-0)

0
419
La Mare de Déu del Roser amb l'equip titular i les autoritats locals, esportives i festives
El vestidor local era tota una festa al final del partit

La UD Alzira comença la temporada ocupant el tercer lloc de la classificació després de derrotar esta vesprada al Roda (2-0) a l’estadi Luis Suñer Picó, en un excel.lent partit dels alumnes de Pau Quesada. Al descans s’arribà amb el 0-0 inicial.

El conjunt blaugrana ha dominat de principi a fí un encontre prou plàcid, res que vore amb el del dimecres davant el mateix rival, en el que el guardameta local Vicent Dolz ha estat inèdit.

Els gols arribaren en el segon temps; el primer en el minut 7 anotat per Siscar, aprofitat un enviament molt llarg de Dolz que aprofità Siscar a porta buida després que el bot sorprenguera i superara al meta visitant Ricki.

Mentre el segon l’aconseguia Benja en el minut 44, culminant un magnífic contracolp iniciat per Luis Garcia i continuit per Abel.

Els blaugranes disputaran la segona jornada el pròxim cap de setmana en Vilamarxant.

La UD Alzira jugà inicialment amb; Dolz, Pepín, Isaac, Prieto, Mauro, Boix, Benja, Siscar, Guzmán i Carles. En el segon temps jugarem també, Luis Garcia, Abel i Nemesio.

En els prolegòmens de l’encontre els festers de la partida,Tisneres-Xixerà, oferiren, la Verge del Roser a la UD Alzira. Un acte tradicional que ha comptat amb la presència del regidor de Festes i Comunicació, Xavi Pérez, del president de la UD Alzira, Juan Antonio Sanjuán, i del president de la festa, Paco López junt els seus clavaris.