Ampli programa de festes en el barri Santa Rosa de l’Alcúdia

0
221

Des de ahir dijous 22 fins a diumenge 25, veïns i veïnes del carrer de santa Rosa i adjacents gaudixen  les seues festes en honor a Santa Rosa de Lima, de la qual és hui l’onomàstica.

El matí del primer dia de festes va estar dedicat als xiquets i xiquetes, amb la instal·lació d’un tobogan gegant d’aigua al parc de la Florida, que també repetiria per la vesprada. El tradicional campionat de truc i el no menys habitual concurs de Paelles entre el veïnat van completar el programa.

Les paelles nocturnes van tindre com a jurats, com també és costum en este concurs gastronòmic,  l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, i sis dels regidors del grup de govern municipal, el PSPV. També formà part del jurat el regidor del PP Juan Manuel Arnandis. Les representants de  Compromís van declinar la seua assistència.

Hui és el dia gran de la festa, ja que se celebra la festivitat de la santa que dona nom al carrer. A les 13.30 tindrà lloc la disparà d’una traca al llarg del carrer i, en acabar, picadeta al carrer. De vesprada, després de les finals del campionat de truc, el veïnat vestirà les seues millors gales per a dur a la Santa a l’església en passa carrer i celebrar la missa  a santa Rosa a les 8 de la vesprada.

El dia de la patrona del barri el tancarà un espectacle de verietés a càrrec de Marián Cortés, amb cançò espanyola, la Burra de Sueca, humorista, i per a tancar la nit, el grup Los Olé.

Però les festes continuen a esta barriada popular fins a diumenge, aprofitant cada moment del dia per a fer les delícies de grans i menuts.