Valverde i altres estrelles del ciclisme passaran per la Ribera amb la Volta Ciclista a Espanya

0
577
Alejandro Valverde amb el directiu del Club Ciclista Alzira Luis Alcaraz
Els màxims dirigents del Club Cicilista Alzira
Paco Zayas, Luis Alcázar i Lluís Alcázar ahir en la seu del club

Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Primoz Roglic, Richard Carapaz i Mark Cavendish, entre altres, són algunes de les estrelles del ciclisme mundial que el pròxim dimarts dia 29 passaran per distintes localitats de la Ribera, com Cullera, Alzira i Algemesí, amb motiu de la 4ª etapa de la 74 Volta Ciclista a Espanya.

L’eixida d’esta etapa de 177 Km, tindrà lloc a Cullera al voltant del migdia i arribará a Alzira, procedent de Corbera, a partir de les 13:30 hores, etapa que finalitzarà per la vesprada en El Puig. En el cas de la capital de la comarca, la serp ciclista composada per 192 corredors, podrà ser contemplada a la rotonda de les Fulles, lloc de concentració, on a les 12 hores es detindrà la caravana publicitària de la volta per repartir, entre els espectadors, material de marxandatge, com camisetes, gorres, sombrers i d’altres.

El president del Club Ciclista Alzira, Lluís Alcázar, i són pare, Luis, actual director esportiu del club, recorden que la última vegada que passà per la ciutat esta important prova ciclista, va ser l’any 2009, essent el lloc d’eixida amb final d’etapa en el Xorret de Catí, que va guanyar el corredor murcià, Alejandro Valverde, actual campió mundial i un dels favorits per adjudicar-se la 74 edició. El seu equip Movistar i el Jumbo holandés es disputaran el més alt del pòdium, per equips.

Els Alcaraz destaquen el suport que prestarà el Club Cicilista Alzira a la Policia Local, perquè el pas per la capital riberenca siga un «èxit»; una gran pancarta que penjarà del monument de la redona, donarà la benvinguda als destacats ciclistes del panorama internacional, resalten els directius del club local que també agraïxen el suport de l’Ajuntament d’Alzira. Luis, un dels veterans dirigents del ciclisme espanyol, seguirà, com ha fet habitualment, la pràctica totalitat de la volta des d’un vehicle de l’organització, per no perdre cap detall d’esta apasionant prova ciclista internacional que es presenta, «més competida que mai», davant l’alicient de dures etapes de muntanya.

Proves a Alzira

El Club Ciclista Alzira prepara per a les pròximes festes de Sant Bernat, la celebració a Alzira, del Campionat Autonòmic en la categoria de Cadets, així com una prova d’aficionats amb importants premis en metàl.lic, recuperant, d’esta forma, l’habitual organització de proves ciclistes durant les festes patronals de la ciutat.

La última carrera que va tindre lloc per Sant Bernat, va ser una etapa de la Volta Cicilista a la Comunitat Valenciana en Fèmines l’any 2015.