El Diluvi i Xavi Sarrià en el Concert del 9 d’Octubre d’Alzira

0
327
Xavi Sarrià

Ja estan a la venda les entrades dels concerts del 9 d’octubre

Les entrades tenen un preu en promoció de 7 euros

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira continua apostant per una oferta musical d’èxit entre els més joves i promocionar la música en valencià. Ja estan a la venda les entrades per al concert del 9 d’octubre, que serà dimarts 8 d’octubre al Recinte Firal. El concert comptarà amb grups com El Diluvi o cantants com Xavi Sarrià, i d’altres que farem públics pròximament.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha destacat: “la importància de fomentar la música de la nostra llengua, especialment entre els joves. Al mateix temps difonem el dia 9 d’Octubre, data que marca el naixement del nostre poble. Un poble que camina cap a un futur més autèntic i solidari. Anime tots els veïns i veïnes d’Alzira i la Comarca a què acudisquen a este concert, que és la 5a edició i que sempre ha sigut un èxit d’assistència.”

Cal recordar que els menors de 14 anys han d’acudir acompanyats per un adult i amb una autorització del pare, mare o tutor. Per als menors entre els 14 i 17 anys és obligatòria l’autorització.

Les entrades es poden comprar en Instant Ticket, mitjançant la web https://www.instanticket.es/… les 24 hores i al telèfon 902 444 300 de 8 a 23 hores. I també a https://www.notikumi.com/…/tornem-concert-9-doctubre-en-alz….