Policies i sanitaris intenten reanimar a un home de 81 anys que mor d’un infart en una cafeteria d’Alzira

0
756
Un SAMU a Alzira / Foto d'arxiu

Un home de 81 anys ha mort este matí d’un infart en una cafeteria d’Alzira tot i les atencions prestades per una infermera del barri, per la Policia Local així com per sanitaris del Centre de Salut Sants Patrons i del SAMU.

Els fets han ocorregut al voltant de les 10:30 hores, la víctima acabava d’arribar a la Cafeteria Llorenç de la Plaça de Cartonatges amb el seu vehicle motoritzat de tres rodes. Només sentar-se una clienta observà que s’havia «ficat morat, amb el cap cap arrere i que s’havia quedat insconscient», segons, Amparo, una testic presencial. La primera en atendre’l ha sigu una infermera que demanà al cambrer un objecte per obrir-li la boca. Tot just es trobava en el local la regidora de Seguretat i alcaldessa accidental Sara Garés, que personalment cridà tant a la Policia Local com al SAMU.

Desfibrilador

Els agents que arribaren immediatament intentaren reanimar-lo amb un desfibrilador, mentre altra dotació policial es dirigia al Centre de Salut en busca d’un metge , per si s’endarreria l’arribada del SAMU. Els intents de reanimació s’allargaren durant prop de dos hores i encara que, que «als primers instants semblava que recuperava el color, finalment els jubilat alzireny deixava d’existir.

Mentre tant Amparo atenia a la dona de la víctima «que ha haviat un xicotet desmai en conèixer el que li havia passat a l’home». La testic elogiava la tasca realitzada per la Policia Local, els sanitaris i la infermera que el va atendre en els primes minuts; «done fe que s’ha fet tot el que s’ha pogut», comentava a Riberaexpress.

Al voltant de les 14 hores arribava el forense i oredenava l’alçament del cadàver.