El divendres serà el dia més càlid

0
326
Mapa de previosions del pròxim divendres

Atents estos pròxims dies perquè la massa d’aire càlid procendent del nord d’Àfrica que està afectant a la nostra Comunitat seguirà deixant-nos temperatures per damunt dels valors habituals per a esta època de l’estiu.

A més, el divendres 9 l’entrada d’un poc de ponent ajudarà a que el mercuri supere amb facilitat els 40ºC en molts punts de les comarques centrals de la nostra Comunitat. Serà el dia més càlid del que portem d’estiu i es podria activar l’avís roig per altes temperatures en les zones més càlides habituals.

A banda d’estos elevats registres, com les humitats seran molt baixes, el risc d’incendis forestals serà més que extrem tant divendres com dissabte pròxims. No baixeu la guàrdia i extremeu les precaucions. Davant qualsevol sospita de fum o foc telefoneu al 1-1-2.

Descens de les temperatures

Finalment, destacar que l’arribada d’una vaguada el pròxim diumenge 11, ens deixarà un oratge algo més inestable. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució que derivaran en la formació de tronades localment fortes per les comarques més interiors, fent caure també les temperatures de manera notable a gran part del territori.

Jovi Esteve / Meteoròleg