Alzira rebrà més de 600.000€ d’ajuda de Labora per a contractar joves aturats

0
483

 

L’Ajuntament d’Alzira rebrà de la Generalitat Valenciana, a través de Labora, una subvenció de 603.337 euros per a la contractació de 36 persones joves sense ocupació.

 

El Pla Avalem Joves Plus, està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen en el fitxer del Sistema Nacional  de Garantia Juvenil a l’àmbit  de la Comunitat.

 

A  la Ribera Alta destaquen les ajudes a municipis com Alzira, el qual rebrà un total de 603.337. A la Ribera Baixa, els ajuntaments amb major quantitat concedida és Cullera, amb un total de 277.908 euros, per a la contractació de 15 persones, i Sueca, que rebrà 296.093 euros destinats a contractar a 15 persones joves.

 

Entre les entitats beneficiàries del Pla Avalem Joves Plus a la Ribera es troba la Mancomunitat Intermunicipal de Càrcer, Alcàntara de Xúquer, Cotes i Sellernt (19.625 euros per a contractora a 1 persona), la Mancomunitat de Municipis de l’Ènova, Manuel (54.564 euros per a la contractació de 3 persones), la Mancomunitat de la Ribera Alta (169.483 euros per a la contractació de 9 persones), la Mancomunitat  de la Ribera Baixa (53.504 euros per a tres persones), i la Mancomunitat el Marquesat (32.414 euros destinats a dos persones).

 

Estes ajudes del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020 que va dissenyar i posar en marxa la Conselleria d’Economia Sostenible a través de Labora en l’anterior legislatura.

 

Per tant, estes subvencions estan cofinançades amb els fons de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.