La Policia de Sueca atén d’urgència a una dona que acabava de donar a llum en el seu domicili

0
448

 

La Policia Local de Sueca va oferir els primers auxilis a una dona que va donar a llum diumenge passat a la nit en el seu propi domicili. Davant la rapidesa amb què es van desenvolupar els fets, i alertats per la família, els agents es van personar en la vivenda quan el part acabava de succeir en el propi bany i el bebé encara tenia el cordó umbilical enrotllat a les seues cames.

Després de prestar les cures oportunes i ajudar el personal sanitari que es va desplaçar fins al lloc, i en comprovar que tant la mare com el bebé estaven bé, una ambulància els va traslladar a l’Hospital de la Ribera. “Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana ens agradaria transmetre que, els agents de la Policia Local, a més de denunciar o tramitar diligències quan observen comportaments que podrien incórrer en delictes, també estan sempre per a ajudar la ciutadania quan se’ls necessita, per a la seua protecció i benestar”, ha assenyalat el regidor responsable, Carlos Ramírez.

Accident

D’altra banda, la Policia Local va intervindre també en un accident ocorregut el passat cap de setmana en el camí d’Utxana, quan un vehicle es va eixir de la via. Després de l’avís rebut, els agents es van personar en el lloc i van oferir els primers auxilis als ferits, tots de poca consideració. Una vegada identificats, comproven que el conductor havia fugit.

També comproven que un altre dels ocupants estava infringint una ordre d’allunyament per violència de gènere en viatjar al costat de la seua víctima en el mateix cotxe. S’instrueixen les oportunes diligències i és detingut i traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil.

Continuen amb els esbrinaments i comproven que el conductor tenia el carnet retirat per haver conduït amb anterioritat sota els efectes de l’alcohol; per tant, s’inicien diligències contra ell per un delicte contra la seguretat viària. A més, en voler encobrir els fets simulant el robatori del vehicle, se li imputa un altre delicte per denúncia falsa.