Victor Martinez i Sandra Pla guanyadors de la Volta a Peu del Forn de Carrascosa

0
750
El pòdium masculí amb Víctor Martinez, Jonathan Piqueras i Juan Carlos Carrió
Sandra Pla, Meriel Luján i Emily Despnez components del pòdium femení

Victor Martinez del club Anitin Team i Sandra Pla del Caixa Rural Algemesí han sigut els guanyadors de la XXVIII Volta a Peu del Forn de Carrascosa disputada este matí en esta partida d’Alzira que ha comptat amb prop de 250 corredors.

Martinez ha invertit 21′ 36» en recòrrer els 6,3 km de recorregut entre tarongers. Li han seguit en la classficació, Jonathan Piqueras del CA Favara i de Juan Carlos Carrió del CT Carcaixent.

Pel que fa a la categoria femenina, Sandra Pla entraba en primer lloc a la meta amb un temps de 26’18», seguida de Meriel Luján de La Rabosa d’Alzira i d’Emily Despnez, del club Alejandro Sanz.

En la categoria de local el guanyador ha estat Ramón Belda i la guanyadora Carla Donat, mentre José V. Coso era el primer dels socis participants.

Els regidors d’Esports, Fernando Pascual i de Festes Xavi Pérez, junt la presidenta de la Coordinadora de Festes, Isabel Itures i del president de l’Associació Recreativa El Azahar, Javi Sanchis, han lliurat els premis junt el president del club organitzador de la prova, La Rabosa, Facundo Botija.