Espanya ha de guanyar a Bahrein i Mauritània per assegurar-se el bitllet de la final del Cotif

0
311
Una imatge del partit Espanya-Rússia

La selecció espanyola necessita guanyar les dues trobades que li resten en la primera fase, per assegurar-se el passe a la final del Torneig Internacional sub,20 del COTIF, que es disputa a l’Alcúdia, després d’haver perdut per 0-1 davant l’Argentina.

Els deixebles de David Gordo s’enfronten als juvenils de Bahrein que sumen, com Espanya tres punts, per la seua victòria davant la cuera Mauritània que no ha puntuat encara.

De totes maneres la «rogeta», que va véncer a Rússia (2-0) en el seu debut, s’enfronta als dos combinats més febles del torneig, atés que Bahrein va perdre davant els russos per 5-1.

Aquest dilluns es disputa un interessant Argentina-Rússia, que pot certificar a la albiceleste en el primer lloc de la classificació que comparteix actualment amb els juvenils de l’est d’Europa, per les seues victòries enfront de Mauritània (4-1) i Espanya (0-1).

La final es disputarà el dijous dia 8 a les 22 hores en l’estadi municipal Els Arcs de l’Alcúdia.

Pel que respecta al Cotif Femení, Espanya, Vila-real i l’Índia encapçalen la classificació amb una victòria cadascun, mentre Bolívia i Mauritània tanquen la taula amb zero punts. Hui s’enfronten Bolívia i el Vila-real a partir de les 18.45 i Espanya davant l’Índia a les 20.30 hofres.