Dos joves detinguts per violar a una menor a la platja de Cullera

0
596
Un agent de la Guàrdia Civil a la platja de Cullera

Els acusats tenen 16 i 17 anys

Els fets van succeir a la platja de Cullera el passat 21 de juliol

La descripció de la víctima va ser clau per a la identificació

La Guàrdia Civil ha detingut a dos joves, de 16 i 17 anys, acusats de violar a una menor de 16 a la platja de Cullera, a València. Els agressors van fugir després dels crits de la xica demanant ajuda, però van ser trobats per després d’una investigació sobre els fets, segons ha informat Les Províncies.

Els fets van succeir la matinada del passat 21 de juliol quan una jove donava la veu d’alarma per una agressió sexual a la platja. Una persona va telefonar al 112 per a denunciar la violació i van acudir fins al lloc patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Cullera.
Els acusats van escapar després dels crits d’auxili de la menor, i van ser capaces de fugir del control policial. L’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Cullera va començar una investigació sobre els fets, en la qual la descripció dels acusats per part de la víctima va ser clau per a poder localitzar als menors.
Van ser finalment detinguts en una localitat pròxima a Cullera, i van ser posats a la disposició de la Fiscalia de Menors.

El cas ha eixit a la llum tan sols uns dies després de la violació grupal a una jove de 18 anys a Bilbao, després de la qual dos dels sis homes acusats han sigut enviats a presó.