La Rogeta femenina atropella a Mauritània (11-0) en el seu debut al Cotif

0
172
Les rogetes celebrant un dels onze gols que anotaren

La selecció espanyola va desarborar a una feble Mauritània i va aconseguir superar la desena de gols en un partit que no va tindre color. Les jugadores de la Roja es van mostrar molt superiors al rival i van dominar tots els aspectes del joc.
Va ser una jornada històrica per a les jugadores de tots dos equips, atés que trepitjaven per primera vegada la gespa artificial de l’estadi municipal de l’Alcúdia i les futbolistes mauritanes debutaven, a més, fora del seu país.
Als 30 segons de rodar la pilota Sara Carrillo va aprofitar una indecisió de la portera i amb un tebi *cabezazo va aconseguir que l’esfèric acabara en la xarxa. Instants després, l’àrbitre va realitzar la primera consulta amb el VAR i va dictar un penal a favor d’Espanya. Corria el minut 6. No obstant això, Salimata Samba va parar el tir centrat de la jugadora espanyola en una de les seues primeres accions de mèrit. De fet, la portera mauritana va ser de llarg la millor del seu equip, demostrant agilitat i reflexos, sobretot en alguns u contra un que va arribar a atallar davant les davanteres de la Rogeta. Espanya va ser molt superior, sí, però la portera africana va ser la més destacada del seu equip.
En la primera part les africanes van apostar en reiterades ocasions per tirar la línia de fora de joc en cada llance, una decisió que les va condemnar davant un rival que les superava netament tant en l’apartat tècnic com en el físic.
Al descans amb l’avantatge espanyol de 6 tant a 0, mentre que el segon període va ser un calc de la primera part, les xiques de la roja van continuar mostrant la seua facilitat anotadora malgrat al rosari de canvis.

Alineacions:

Mauritània: *Salimata Samba, *Coumba *Gueye (*Djeinaba *Bia, 23’), *Funimilayo *Adebisi, *Coumba *Ba, *Fatimata Anne, *Meue *Cisse, *Fatou *Diop, *Tacko *Diabira, *Fatimetou *Niang (L’Alia Mohamed, 58’), *Sarr *Hawa (*Coumba *Sy, 58’), *Slemha *Sid’*Amhed (*Khady *Ba, 58’)

Espanya: *Elene *Lete, Nerea *Nevado (Aida, 36’), *Naroa *Uriarte (Nerea, 49’), Teresa Mèrida (Pala, 49’), Jana Fernández (Carlota, 49’), Paola Hernández (Carlota,36’), Asunción Martínez (Alejandra, 36’), Irene López (*Aixa, 36’), Leire Peña (Paula, 49’), Ainhoa Marín (Inés, 49’), Sara Carrillo (Eva, 49’)

Gols: 0-1. M. 1: Sara *Carillo; 0-2. M. 8: Ainhoa, 0-3. M.11. *Leyre 0-4. M. 29. Irene. 0-5. M. 35: *Asun. 0-6. M.37. Alejandra (p). 0-7. Min. 47. *Aixa. 0-8 M.50 Pala. 0-9. M. 61, Eva. 0-10. M. 65. Inés. 0-11. M.72. Carlota

*Árbitro: Díaz González, Adrián. Va amonestar a *Djeinaba Dia de Mauritània.

Incidències: Partit corresponent a la 2a jornada del Cotif Femení disputat en l’estadi Els Arcs de l’Alcúdia davant uns 2.500 espectadors..