Alzira tapia la porta per evitar l’accés al pou abandonat de l’Hort de Ros

0
590
Els treballadors municipals han instal.lat hui la tanca per evitar l'accés al pou

L’Ajuntament d’Alzira ha instal.lat hui una tanca i a més ha tapiat el forat de la porta pel que accedien alguns xiquets del barri de la Muntanyeta a l’antic pou de l’Hort de Ros, de propietat municipal, arran la denuncia realitzada ahir pel PP local.

Veïns de la la Muntanyeta han alertat de la «insalubritat» de la zona plena de matolls, «amb el consegüent perill d’incendi així com, davant el pou obert de considerables dimensions on juguen xiquetsdel barri», pou al qual accedeixen amb facilitat a través d’una obertura a la porta.

El Partit Popular recorda que les parcel·les abandonades i aquest pou, formen part de l’hort de Ros, propietat de l’Ajuntament d’Alzira i que «està sent un problema greu per als veïns pel temor a incendi i la quantitat de rates, serps així com insectes que proliferen per l’abandonament de les males herbes».

El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, ha lamentat que «les tanques instal.lades fa any i mig hagen desaparegut», però hui han sigut reposades per «evitar l’accés al pou abandonat dels xiquets de la zona».

Segons Pascual la parcel.la del pou «forma part de la zona verda de la urbanització de l’Hort de Galvanyon».