Alzira incorporarà esta setmana 6 nous agents de la borsa a la Policia Local

0
392

Alzira incorporarà el pròxim divendres 6 nous agents de la borsa a la plantilla de Policia Local entre substitucions per vacances i jubilacions.

Tot i això la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, assegura que per poder treballar en condicions optimes encara farien falta al menys 14 agents més.

 No es tracta d’un problema que afecte només a la policia local d’Alzira , és generalitzat i ha vingut causat per una llei restrictiva que durant molts anys no permetia reposar agents per jubilacions i dificultava la convocatòria de places. Ara , segons explica Garés «s’estan reposant agents  a la plantilla de policia local conforme la llei ho va permetent», per això esta mateixa setmana 6 nous agents substituiran els períodes de vacances fins a final d’any i altres 10 agents ocuparan les vacants per jubilació.