Ciutadans critica la pasivitat del govern d’Alzira davant les carreres il.legals pel nucli urbà

0
440
L'Avda Sants Patrons és una de les vies preferides per a les carreres

Miguel Vidal: «Els veïns estan cansats de denunciar estes competicions perquè suposen un greu perill i generen molèsties durant el període de descans»

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha criticat «la falta d’actuacions davant les carreres il·legals que se celebren al casc urbà d’Alzira». Vidal ha explicat que «els veïns de l’entorn de Gran Via de la Comunitat Valenciana estan cansats de denunciar estes competicions motociclistes perquè suposen un greu perill i generen molèsties durant el període de descans«.

En la mateixa línia, Vidal ha recordat que «els residents d’algunes urbanitzacions d’Alzira també manifesten les seues queixes per l’ús inadequat que alguns joves fan dels seus carrers». «La ciutadania demana major presència policial i la imposició de les sancions pertinents si cal«, ha destacat el representant de Ciutadans.

D’altra banda, Vidal ha assenyalat que «hi han proves gràfiques preses pels mateixos afectats i que demostren que este és un problema que cal solucionar».