L’acord d’Alzira amb Labora permet accedir als serveis d’ocupació de forma telemàtica

0
295
Oficines de Labora a Alzira

L’Ajuntament d’Alzira ha renovat l’acord de col·laboració amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA per tal d’oferir els serveis d’intermediació laboral a la ciutadania que no disposa d’accés a Internet mitjançant la implantació del Punt Labora.

La renovació té com a objectiu oferir a la ciutadania els serveis del Portal d’Ocupació de Labora, facilitant i agilitzant la realització de tràmits. El sistema conegut com Punt Labora, que ja va ser instal·lat a les dependències municipals de l’Ajuntament d’Alzira per l’acord signat el 2013, permetrà accedir a Internet de manera gratuïta.

La ciutadania podrà consultar ofertes de treball, cursos de formació, o generar certificats, entre d’altres, al terminal instal·lat a l’Ajuntament, sense necessitat d’accedir a un centre LABORA.