Tres ferits lleus al cedir una tarima on ballaven en el SBA Festival d’Alzira

0
438
Joves ballant anit junt a la tarima que va cedir a l'àrea dels D,j

Una tarima, d’uns 30 cm d’alçària on ballaven un grup de joves, va cedir, anit, durant la celebració del SBA Festival d’Alzira, causant tres ferits lleus que foren atesos per efectius de la Creu Roja en el Recinte Firal de la capital de la comarca.

Els fets ocorregueren al voltant de les 00:30 h de la matinada al cedir una punta de l’entaulat i provocar la caiguda dels tres joves que ballaven al sò de la música a l’àrea dels D,j. Al SBA Festival, d’organització privada, hi havien dos escenaris; el que actuaven els grups musicals i el que ho feien els D,j que participaven en el festival. Es tractava «d’un entaulat de tarimes perfectament certificades i homologades» segons els organitzadors.

Segons el 112, «les tres persones patiren ferides en turmells, peus, abdomen i colzes».

El SBA Festival d’Alzira començà a les 6 de la vesprada i finalitzà al voltant de les 6 de la matinada sense més incidents.