Grefusa rependrà l’activitat de la factoria d’Alzira en «les pròximes hores»

0
1264
El gerent de Grefusa Agustin Gregori a les portes de la factoria

El mecànic, de 37 anys, que fa resultar ferit, amb «cremades de segon i tercer grau en braços i cames» es recupera satisfactòriament i ja ha sigut donat d’alta en La Fe on va ser hospitalitzat ahir a causa de l’incendi ocorregut a l’empresa Gresfusa en Alzira

Les flames, segons un comunicat de l’empresa, es va originar en un mangote d’oli i es va propagar en una zona de la factoria, que reprendrà la seua activitat «en les pròximes hores».

Aquest és el comunicat íntegre de l’empresa després del succés:
«Queda controlat i extingit l’incendi que s’ha produït aquest matí a la nostra fàbrica d’Alzira. El foc s’ha originat com a conseqüència d’una fugida d’oli en unes labors de manteniment en les quals participava personal intern i extern de Grefusa.

Tal com han reflectit diferents mitjans, un incendi ha afectat aquest matí, cap a les 11.45 hores, a una part de la fàbrica de Grefusa a Alzira. Una vegada activat el nostre protocol i donat l’avís corresponent, han intervingut amb celeritat quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers, mitjans sanitaris, Policia Local i Policia Nacional.

En aquests moments l’incendi està totalment controlat i extingit; de fet, en poques hores es restablirà l’activitat normal.

El foc s’ha originat com a conseqüència d’una fugida d’oli en unes labors de manteniment en la qual participava personal intern i extern. Un dels operaris de manteniment extern ha patit cremades de segon i tercer grau en braços i cames, sent traslladat immediatament a l’Hospital de la Ribera, i derivat posteriorment a la unitat de cremats de la Fe de València. El treballador es troba bé i conscient.

Cal destacar que l’aparatositat de l’incendi ha sigut més que res per la gran quantitat de fum que genera la crema d’oli, fet que ha portat al fet que els bombers prengueren la decisió, com a mesura de prevenció, d’evacuar la fàbrica per a evitar inhalacions de fum. S’ha procedit immediatament a sufocar les flames, a ventilar i a refredar l’entorn. Els danys materials estan en procés d’avaluació i preveiem reprendre l’activitat en les pròximes hores».