El Petit Editor ix al rescat del periòdic L’Expressió

0
183
Portada del periòdic

 

La nostra editorial i productora cultural i audiovisual ubicada a Cullera, El Petit Editor, ens hem fet càrrec del periòdic L’Expressió per evtiar la seua desaprició i seguirem amb les publicacions mensuals a partir de setembre. És a dir, el periòdic L’Expressió, passa a formar part de la família de El Petit Editor. Estem molt contents de seguir amb una iniciativa que va sorgir de la gent del poble en 1991.
Així seguirem amb les publicacions, les opinions i amb tot el que ha suposat l’Expressió al llarg dels seus 28 anys de camí encetat i continuat per Paco i Teresa i tots els professionals que han passat per la casa, per als quals volem deixar ben alt el reconeixement, la gratitud i l’estima per la seua entrega constant.

Des de l’editorial desitgem seguir el seu camí i estar a l’altura de la publicació. Sabem que tenim molta faena per davant, però ens agrada el que fem i estem ben contents de compartir que ens fa feliços treballar en el que ens agrada i aportar la nostra part per a dur endavant allò en què tant creiem: la vertebració social i cultural de la comarca que ens ha vist nàixer, créixer i viure.

David Vidal / El Petit Editor