Camela aguardà l’entrada de l’últim dels 10.000 espectadors per iniciar el concert de Sant Bernat d’Alzira

0
2073
Històric concert de Camela anit a Alzira
Camela anit al Recinte Firal d’Alzira

Camela bat rècords d’assistència i deixa 50.000€ en les arques municipals

Xavi Pérez: Intentarem recuperar la Nit Loca de Sant Bernat

El tenor alzireny Bernat Climent actua hui al Gran Teatre en la Gala Lírica

El concert del grup madrileny Camela va recordar, anit, als alzirenys els que per Sant Bernat programava l’ajuntament al camp municipal d’esports de Venècia i que reunia a milers d’espectadors

El duo va tindre la gentilesa d’aguardar a que entrara l’últim espectador per iniciar el concert, mitja hora després de l’hora programada (11h), davant l’aglomeració de gent que presentava l’entrada del Recinte Firal.

Les auoritats locals que havien previst, inicialment, uns 7.000 espectadors, tingueren que demanar, a última hora, autorització a la Delegació de Govern, perquè les instal.lacions acolliren a 10.000 persones, després que  en la venda anticipada s’havien demanat 9.500 entrades.

El regidor de Festes, Xavi Pérez, es mostrava hui «molt content» perquè la seua regidoria «no» esperava tan gran acollida i al respecte, resaltava la presència de nombrosos seguidors que es desplaçaren en autobusos, procedents de Madrid i Andalucia entre altres ciutats i autonomies. El mòdic preu de 5 euros ha contribuït a l’èxit donat que, per les actuacions de Camela es cobren fins els 30 euros.

Cap incident

Pérez destaca «el bon moment del grup» que està fent una gira amb motiu del seu 25 aniversari, així com que «no es registrara cap incident». Hi havia un servei de vigilància especial integrat per agents de la Policia Nacional, Policia Local, Guàrdia Civil i també per efectius de Protecció Civil d’Alzira.

Camela ha deixat en les arques municipal un total de 50.000 euros, per lo que el seu concert «ha donat, fins i tot, beneficis a l’Ajuntament».

Nit Loca de Sant Bernat

El nou regidor de Festes pretén recuperar per a les festes patronals de 2020, «la Nit Local de Sant Bernat», amb «bandes i artistes de primera fila que arrosseguen a molta gent», encara que ha afegit «sempre que estiga dins del pressupost». Reconeix que «és difícil, no sé si serà factible», però ho intentaré», segons ha assegurat a Riberaexpress.

El cap de departament de Festes recomana per al que queda de Sant Bernat 2019, «les actuacions gratuïtes de Gran Teatre»; hui dissabte hi haurà una Gala Lírica en la que actuarà el tenor alzireny Bernat Climent. També el concert gratuït d’esta nit a la Plaça Major amb Rebeldes i el SBA Festival que començarà a les 18 hores i finalitzarà a les 3 de la matinada al Recinte Firal. I el diumenge els tributs gratuït al Gran Teatre a Víctor Manuel i Ana Belén, així com a Sergio i Estíbaliz.

Niña Pastori i David Bustamante, que han venut al voltant de 2.500 entrades anticipades, completen els Concerts de Sant Bernat, diumenge i dilluns respectivament.

Xavi Pérez «anima» als alzirenys a gaudir de les festes que culminaran el próxim dimarts festivitat de Sant Bernat, amb l’Orquestra La Bestia i el tradicional castell de focs d’artifici a la Plaça de la Generalitat.

Riberaexpress