Paula Sanz de l’Alcúdia guanya un premi nacional de fotografia infantil

0
568
La imatge guanyadora

El guardó aconseguit s’anomena “Aandalucia de la imagen»

La fotógrafa de l’Alcúdia, Paula Sanz, ho ha aconseguit. L’any passat obtingué una doble nominació a aquests premis a l’apartat d’infantil, però ha estat enguany, aconseguint una triple nominació al mateix apartat i al de comunió, quan ha resultat la guanyadora.

Organitzat anualmente per Afian, l’associació de fotógrafs i videògrafs d’Andalusía, aquest concurs nacional ha arribat enguany a les 500 obres presentades pels nombrossos professionals de tot el país. El concurs consta de 8 categoríes a l’apartat de fotografía: retrat, boda, postboda, infantil, primera comunió, lliure creació, industrial i publicitat i paisaje i fauna.

L’alcudiana ha obtés este any una nominació a l’apartat de comunió, amb una imatge corresponent a la recentment passada campanya de comunions protagonizada per dos germans, Valeria I Hugo. A aquesta nominació li s’ha de sumar una doble a l’apartat d’infantil amb una fotografía de Maria, que pertany a la seua col·lecció de newborn, i l’altra de Guillem, realitzada a la passada campanya nadalenca del seu estudi. És aquesta última la que ha resultat la guanyadora. Una imatge amb un misaste senzill, però amb un impacte, llum i composició que ha convençut al jurat d’aquesta edició.

Aquest premi i triple nominació es suma al recentment aconseguit premi “Luces de Granada 2018” a l’apartat d’infantil, que formà part de la sel·lecció espanyola a la Copa del món de Fotografía, a més d’altres nominaciones a diversos concursos importants d’àmbit nacional.