Zayda Figueras i Andreu Pozo nous representants infantils de la falla Pere Morell

0
930

La xiqueta Zayda Figueras Gómez serà qui ostente el càrrec de fallera major infantil, a qui acompanyarà el president infantil, Andreu Pozo Hernández, tots dos amb un gran esperit faller i molta estima per la seua comissió seran els encarregats de dur la tasca de representar a la nombrosa xicalla de què disposa la falla Pere Morell d’Alzira.

La presidenta de la comissió, Pilar Ripoll mostrà la seua satisfacció per haver complit l’objectiu de disposar de tots els càrrecs representants, donant-los la garantia que serà un any molt especial i una experiència que compartiran junt la fallera major, Dafne Santaeulalia i Dalmau. Ara tots esperen el moment de donar inici a un any màgic, des de la comissió volem donar-los l’enhorabona i tot el suport perquè tinguen un any d’allò més especial.