Alzira epicentre del valencianisme amb la Copa del Rei i un miler de penyistes

0
507
La Copa del Rei junt als jugadors, tècnic i presidents del València CF i de l'Agrupació de Penyes
El president Anyl Murthy junt l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor de Medi Ambient Pep Carreres
1.100 penystes de més de 200 penyes han assistit a la Convenció d’Alzira

La Copa del Rei, l’arribada del president, l’entrenador i de tres jugadors del València CF, junt a més d’un miler de penyistes han convertit hui a Alzira en l’epicentre del valencianisme.

Els aficionats han fet llargues cues; primer per fotografiar-se junt a la Copa del Rei i posteriorment amb el tècnic Marcelino Garcia Toral, i els jugadors Jaume Domènech, Kongdobia i Gameiro.

Un València molt viu

El president del València CF, Anyl Murthy, es va comprometre hui, davant mes d’un miler de penyistas, a «lluitar amb tot el nostre esforç per a fer-vos feliços aquesta temporada», després d’advertir que «el València està molt viu», durant la celebració de la XXV Convenció de Penyes del València CF celebrada a Alzira.
Va afegir que entre els objectius del club figura que «cresca cada dia l’arrelament i sentiment valencianista i ho estem aconseguint» i va posar com a exemple que les penyes existents a l’estranger hagen passat de 5 a 15 en poc temps i que la suma total supere les 350. Va insistir que el València es fonamentarà parell continuar creixent «en el joc net, hem de seguir en aquesta línia» va postil·lar. I va culminar la seua intervenció ressaltant l'»excel·lent acolliment dels abonaments» per a la pròxima temporada.
Per la seua part el tècnic Marcelino Garcia Toral, al costat de la Copa del Rei aconseguida en la final contra l’FC Barcelona, va apel·lar a la humilitat perquè «és un tresor que permetrà veure la realitat» i perquè amb ella «serem capaces de repetir l’èxit aconseguit la passada temporada».
L’entrenador valencianista es va mostrar convençut que el títol obtingut «ens ha fet més forts a tots i que ens ajudarà a aconseguir objectius molt difícils». La unió i el treball al costat d’altres valors, van anar al seu judici determinants per a derrotar al Barça que «ha guanyat 5 de les últimes sis edicions de la Copa del Rei».
Mentre que el porter de la final, Jaume Doménech, molt aplaudit per les penyes, va agrair el suport dels aficionats «en els moments difícils» i es va mostrar «molt il·lusionat» davant les quatre competicions de la temporada que començarà el pròxim 17 d’agost, «perquè tots junts podem estar en el més alt».