La Policia Local d’Alzira deté a dos maltractadors i un atracador en els últims dies

0
525

Tres detencions de la Policia Local d’Alzira en els últims dies

 

La Policia Local d’Alzira ha detingut un presumpte atracador i dos presumptes maltractadors en el mateix cap de setmana.

 

Durant el passat cap de setmana la Policia Local va detindre tres homes en tres actuacions diferents, un per robatori amb violència i intimidació i dos més per violència de gènere.

 

En la matinada del diumenge al dilluns els agents es van desplaçar amb celeritat a l’avinguda Sants Patrons davant un avís per robatori amb arma de foc a l’interior d’un local. En accedir al lloc van trobar un home de nacionalitat espanyola que intentava sostraure les caixes registradores amenaçant un empleat i esgrimint una arma, que posteriorment va ser identificada com una pistola de balins. Sense oposar resistència va ser detingut pels agents actuants i traslladat a l’oficina de denúncies.

 

Pel que sembla, durant la mateixa nit havia realitzat dos robatoris més amb violència en un altre local i a un particular en la via pública, en els quals també va poder utilitzar un ganivet.

 

D’altra banda, en dues actuacions diferents durant el dissabte a la vesprada i en la matinada del dissabte al diumenge, els agents van detindre dos homes amb motiu de violència de gènere. Els dos individus, de nacionalitat romanesa i lituana, respectivament, van agredir les seues parelles i els van produir lesions físiques, i van ser traslladats també a l’oficina de denúncies per a la seua posterior posada a disposició judicial.