L’Alzira incrementa el pressupost de la plantilla per aspirar a algo més que a la permanència

0
484
Un moment de l'assemblea de la UD Alzira celebrada a la Gallera
Socis de la UD Alzira durant l’assemblea

El president de la UD Alzira, Juan A. Sanjuán, ha explicat hui, durant l’assemblea de socis celebrada a la Gallera, que tot i ser la permanència l’objectiu inicial «volem arribar a l’últim quart de lliga amb possibilitats de disputar la promoció».

Sanjuán ha detallat que per la pròxima temporada «comptem amb jugadors més experimentats que l’anterior, que complementem amb juvenils». A més ha elogiat al tènic, Pau Quesada, en ser l’entrenador més jove del primer equip, després de Quique Hernández, encara que reconeixia «el decebedor final de lliga de la última temporada».

L’equip està pràcticament tancat, «a falta d’un central» segons el secretari tècnic, Miguel Carrasco,  que debutarà en la pretemporada el pròxim dia 31 al Suñer Picó davant el Mestalla.

Pas endavant

El president s’ha proposat recuperar aficionats, donat que «som un club molt històric, amb 41 temporades en la 3ª Divisió i tenim l’oportunitat de donar un pas endavant», tot i comptar només amb uns 200 socis i abonats.

El pressupost previst supera els 202.000 euros, dels que 119.500 estan destinats a confeccionar la plantilla, el que suposa un increment d’uns 15.000€ respecte a l’anterior, encara que la partida destinada al cos tècnic s’ha reduït de 43.000 a 28.500 euros.

Sanjuàn ha agraït el treball del que ha sigut directiu durant les últimes temporades Fernando Barberá i ha anunciat la incorporació de dos nous; Rafael Asensio i Paco Felguera.