Grups de la Societat Musical animaran les zones comercials d’Alzira

0
207

Per Sant Bernat el comerç sona a festa 

Amb motiu de les festes locals, i per i potenciar les compres al xicotet comerç local, des de l’Ajuntament d’Alzira s’han programat diferents activitats: 🛍

📻 Ràdio al Carrer
Programa d’Alzira Ràdio 107.9 FM «Especial Comerç» des del carrer, de 10 h a 13 h. Dijous 18 (a la Plaça Major) i divendres 19 (al Parc Pere Crespí), on els comerços poden intervindre contactant amb IDEA prèviament. 🎙

Guanya entrades per als concerts de festes per compres realitzades a Alzira
Comprant als comerços d’Alzira els dies 18 i 19 es podran guanyar entrades per als concerts de Sant Bernat amb compres mínimes de 20 euros. Presentant el tiquet de compra a l’estand d’Alzira Ràdio, es rebrà una entrada gratuïta per als concerts de Niña Pastori, David Bustamante o el Tribut a Raffaela Carrá. 👩🏻‍🎤👨🏻‍🎤

🎷 Música al carrer
Divendres 19, de 10:30 a 13 h. Actuacions al carrer de grups de la Societat Musical d’Alzira per a animar les zones comercials.