El comité d’empresa de l’Hospital d’Alzira anuncia una tardor «calenta»

0
869
Membres del Comité d'Empresa durant la roda de premsa

«Hi haurà una tardor calenta sra. Barceló», així de contundents s’han mostrat hui els membres del comité d’empresa de l’Hospital de la Ribera en sentir-se «ningunejats» per la conselleria de Sanitat respecte a la negociació del conveni del Personal Laboral que afecta a 1.400 treballadors.

«No hi ha talant negociador, la consellera, Ana Barceló, no ha donat la cara» asseguren els representants dels treballadors decebuts per haver mantingut sols un parell de reunions des del passat mes de gener.

Mans negres

Lamenten que per a no perdre drets aconseguits tinguen que recòrrer bé al Tribunal d’Arbitratge Laboral, bé als jutjats. Fins i tot el representant sindical del SIMAP creu que «hi han mans negres en la conselleria que volen que fracese la reversió».

Es consideren «un exemple en Espanya» en ser treballadors pioners afectats per una reversió de la gestió privada a la pública, però tot i això, diuen «sembla que molestem a la conselleria que ni negocia ni ens informa».

Congelació

Els representants del Personal Laboral cruen que la conselleria de Sanitat actual «ens volen congelar les condicions que teniem l’1 d’abril de 2018», data de la reversió.

A més critiquen la «falta d’autonomia» de la gerència del centre hospitalari, donat que els seues problemes laborals sols poden discutir-los amb la conselleria.

Elogien l’increment en 350 treballadors des que l’hospital està gestionat per la Generalitat Valenciana, també que els treballadors «han perdut la por» a l’hora de presentar queixes i reclamacions.