Carcaixent subvenciona als clubs esportius amb més de 38.000€

0
475
L’objectiu d’estes ajudes és el foment de la pràctica esportiva a Carcaixent

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la Regidoria d’Esports té prevista l’assignació de 38.500 € en subvencions directes o indirectes a les entitats esportives locals, amb la intenció de promoure l’esport a Carcaixent. Estes subvencions es destinen a clubs de diverses modalitats d’esports: futbol, basquet, atletisme, futbol sala, pilota valenciana, bicicleta de muntanya, entre d’altres. En total les entitats subvencionades sumen més de 1500 esportistes associats.

A banda de les activitats habituals de les entitats esportives s’inclouen grans esdeveniments com la tradicional pujada a l’Hort de Soriano organitzada per BTT Roders que suma 800 inscrits cada any o la Volta a Peu organitzada pel Club d’Atletisme en la que participen 100 xiquets i xiquetes i més de 750 adults. Altres de les iniciatives que es duen a terme amb el suport municipal és el Campionat Autonòmic de Duatló Ciutat de Carcaixent o el Trofeu de futbol base Bressol de la Taronja.

L’objectiu d’estes ajudes és la col·laboració entre la Regidoria d’Esports i les entitats esportives de Carcaixent, per tal de fomentar la pràctica de l’esport i la difusió d’un estil de vida sa. Com han remarcat des de la Regidoria d’Esports, els clubs i entitats ajuden a crear un teixit associatiu fort a través de la pràctica esportiva amb tots els beneficis que d’esta se’n deriven no solament a nivell físic sinó també social i mental.

En paraules de la regidora d’esports, Sara Diert, «l’esport forma part de la història de la nostra ciutat, que compta amb nombrosos esportistes d’alt nivell. A més, sense estes entitats, serien moltes les persones que no practicarien cap esport i durien un estil de vida més sedentari. No podem deixar d’estar agraïts a aquells que s’associen per practicar un esport». A més des de la Regidoria d’Esports es vol mostrar l’agraïment a tots els clubs esportius de la ciutat per la seua feina altruista i la seua participació en el foment d’una vida activa.