La Caixa Popular i AVAME signen a Alzira un important conveni de col.laboració

0
551
Signatura del conveni entre Caixa Popular i AVAME

L’entitat financera valenciana Caixa Popular, ha signat un conveni de col.laboració amb l’Associació Valenciana de Mercaderia (AVAME) amb l’objectiu de generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social de la Comunitat Valenciana.

La signatura de l’acord permetrà als associats, beneficiar-se de productes i servicis que oferix Caixa Popular en condicions advantatjoses. Aquest conveni contribuirà a incentivar el crèdit als comerços i empreses associades per a millorar la seua competitivitat.

El director de l’oficina de Caixa Popular a Alzira, Josep Llopis i el president de AVAME, Miguel Àngel Viñes, han signat l’acord de col.laboració entre les dos entitats que busca impulsar el teixit comercial, amb l’objectiu de millorar l’actuació i el dinamisme comercial, per generar riquesa i llocs de treball en la societat valenciana.